logo manfrinato
        MANFRINATO RESOR MAGIC MATS WEBSHOP  
OM OSS BEHANDLINGAR TRÄNING & YOGA TRÄNINGSFILMER TIDER & PRISER TOPPLISTA KONTAKT  
     
 
FRANCO MANFRINATO
 
Franco Manfrinato är certifierad massör, diplomerad massageterapeut och öronakupunktör. Han är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Sedan 1994 har han drivit en friskvårdspraktik i centrala Malmö. Idag samarbetar Franco med andra terapeuter och instruktörer i Malmös nya friskhus - Manfrinato hälsocenter - på Roskildevägen 5 och på Henrik Smithsg 15c. Franco arrangerar och guidar även aktiva resor til Sicilien och Piemonte.

Franco är vidareutbildad inom idrottsskadebehandling och har under åren anlitats av flera olika idrottsföreningar i Malmö. Han arbetar också mycket med arbetsskador, stressrelaterade symptom och med symptom specifika för äldre personer. Dessutom arbetar han med anpassad massage-behandling för gravida kvinnor. Franco arbetar också med personlig träning där han bl a fokuserar på mental träning, kostråd samt utarbetar individanpassade träningsprogram. Träningsprogrammen kan innehålla många olika träningsformer beroende på individens behov och önskningar. Franco instruerar i träningsformerna flowin och Flexfit.

Franco är skidlärare och snowboardinstruktör. I sitt hemland Italien drev han en skidskola, Sauze Project, belägen i alpbyn Sauze d´Oulx. Idrott och äventyr, friskvård och hälsa har alltid varit viktiga delar av hans liv. Manfrinatos resor är därför inriktade på naturupplevelser och äventyr av olika grad.
PRISER
MASSAGE Öronakupunktur/akupressur ingår vid behov   PERSONLIG TRÄNING 60 min per träningstillfälle
30 min 370 kr   en person 600 kr
45 min 520 kr   två personer 720 kr
60 min 640 kr   tre personer 980 kr
      fyra personer 1140 kr
KONTAKT
franco
Franco Manfrinato
Roskildev 5
211 47 Malmö
tel 040-23 74 72
franco@manfrinato.se
Plura
Plura får behandling på Sicilien
MANFRINATO HÄLSOCENTER - Roskildevägen 5 & Henrik Smithsgatan 15c, Malmö