logo manfrinato
        MANFRINATO RESOR MAGIC MATS WEBSHOP  
OM OSS BEHANDLINGAR TRÄNING & YOGA TRÄNINGSFILMER TIDER & PRISER TOPPLISTA KONTAKT  
     
 
JOGI KARPINSKI
 
Jogi är född och uppvuxen i södra Tyskland. Jogi är diplomerad i Traditionell Kinesisk Medicin och akupunktur samt godkänd och rekommenderad utbildare i Dornmetod, en mjuk behandlingsform för skelett- och ryggproblem som benlängdsskillnader, snedställda bäcken och ryggskott, skolios, atlasförskjutningar m m. Jogi utbildar i Dornmetod i Sverige och Norge i samarbete med Norske Heilpraktikerskole.

Under sin TCM utbildning har Jogi samlat praktisk erfarenhet på Tong Ren sjukhus i centrala Beijing. Resan med alternativa behandlingsmetoder började för hans del med zonterapi som han har sysslat med i snart 20 år och inom vilket han har skaffat sig gedigen erfarenhet av att behandla en uppsjö av olika åkommor.

Grunden i Jogis sätt att behandla är att titta på människan som en energetisk varelse där hela människan, både fysiskt och mentalt/själsligt är en energetisk enhet där alla delar samverkar. Att behandla utifrån detta perspektiv möjliggör att skapa ett fritt flöde av energi, främjar kroppens självläkningsförmåga och tar därmed bort smärtor och sjukdomar.

Utgångsläget i en behandling är aldrig en terapiform eller teknik utan patientens problem och obalans som med hjälp av utfrågning, palpation, pulsdiagnostik, tungdiagnostik m m undersöks och diagnosticeras. Behandlingsformen väljs sen efter aktuell diagnos och kan variera mycket från patient till patient, även med till synes lika åkommor.

Jogi behandlar bl a smärt-, organ-, skelettrelaterade samt psykisk/emotionella obalanser.

Behandlingsformer som Jogi använder sig av bl a:
-akupunktur (bukakupunktur, öronakupunktur, klassisk akupunktur, Toyohari akupunktur)
-Dornmetod
-zonterapi
-GuaSha (s k scrapping)
-kopping
-akupressur
-triggerpunktsmassage
-breuss-massage
-moxibustion
-andningsteknik
-samtal
-hemuppgifter

Mer information om behandlingsformer finns på www.dornmethod.se och www.koyaa.se

Jogi är medlem i Svenska Akupunkturförbundet, tyska Dornmetod förbundet och innehar patientansvarförsäkring. Han finns och trivs bra på Henrik Smithsgatan 15c.

Varmt välkommen!
KONTAKT
Jogi Karpinski
Jogi Dornmetoden i Sverige / KoYaa
Jogi Karpinski
Henrik Smithsg 15c
211 56 Malmö
0733-182 103
info@dornmethod.se
www.dornmethod.se
www.koyaa.se
 
PRISER (inkomstanpassad)
30 min: 250-450 kr
60 min: 400-600 kr
90 min: 550-750 kr
 
MANFRINATO HÄLSOCENTER - Roskildevägen 5 & Henrik Smithsgatan 15c, Malmö