logo manfrinato
        MANFRINATO RESOR MAGIC MATS WEBSHOP  
OM OSS BEHANDLINGAR TRÄNING & YOGA TRÄNINGSFILMER TIDER & PRISER TOPPLISTA KONTAKT  
     
 
OM OSS
 
Manfrinato Hälsocenter är ett svensk-italienskt koncept där en av grundtankarna är att förena nytta med nöje. Franco Manfrinato startade sin friskvårdspraktik på Spångatan i Malmö år 1994. Några år senare blev hustrun Louise Malmros Manfrinato även kollega, i egenskap av yogainstruktör och skribent inom ämnet hälsa. Verksamheten flyttade till Roskildevägen och ökade med åren. Idag finns två hälsocentra under namnet Manfrinato i Malmö. Manfrinato erbjuder även upplevelseresor till Italien; vandrings- och skidresor i Piemontes alper samt yoga- och mat-& vinresor till Cefalú på Sicilien. Samtliga resor med fokus på familjär stämning i små grupper, fysisk aktivitet samt mat och dryck.

I trevliga, personliga lokaler erbjuder vi hälsofrämjande aktiviteter av ett nätverk med träningsinstruktörer och friskvårdsterapeuter.

För att kunna njuta av livet krävs det att man ägnar lite tid åt både kropp och själ. Hos oss gör du både och. Dessutom njuter du av livet medan du upprätthåller en god hälsa eller jobbar dig framåt mot en förbättrad livsstil.

Verksamheten på Manfrinato Hälsocenter handlar inte bara om direkt skadevård utan bygger mycket på tanken om förebyggande friskvård.

Ett av företagets devis är; håll dig friskskriven! Vår filosofi utgår ifrån en helhetssyn på människan – på både kropp och knopp.

Manfrinato Hälsocenter erbjuder dig individuellt anpassad friskvård där samtalet är en viktig del. Både information om din hälsa, förebyggande behandling och direkt behandling är lika väsentliga.

Du kan träna i grupp enligt drop in-principen eller välja fasta kurser. Ofta har du också möjlighet till individuella pass.

Gå in på vår webbutik om du är intresserad av våra friskvårdande roliga träningsprodukter.

Välkommen!!
KONTAKT
Franco Manfrinato
Roskildev 5
211 47 Malmö
040-23 74 72
Louise Malmros Manfrinato
Henrik Smitsgatan 15c
216 56 Malmö
0736-67 36 09
MANFRINATO HÄLSOCENTER - Roskildevägen 5 & Henrik Smithsgatan 15c, Malmö