logo manfrinato
        MANFRINATO RESOR MAGIC MATS WEBSHOP  
OM OSS BEHANDLINGAR TRÄNING & YOGA TRÄNINGSFILMER TIDER & PRISER TOPPLISTA KONTAKT  
     
 
PERNILLA MÅRTENSSON
 
Efter arton år som undersköterska på Universitetssjukhuset Mas, började Pernilla Mårtensson att arbeta med friskvård istället för sjukvård. April 2003 blev hon diplomerad massageterapeut på Komplementärmedicinska högskolan i Malmö, samt certifierad massör av branschrådet svensk massage. Pernilla har under åren utbildat sig i koppningsmassage, hot stone- massage, ansiktsmassage och lättare ansiktsbehandling. Hon har även utbildning i kinopraktik, som bygger på kiropratik och kinesiologi. Huvudsyftet här, är att lära sig uppnå balans mellan muskler på kroppens fram- och baksida för att därmed få en god hållning och färre muskelspänningar.

Företagsmassage är en annan del av Pernillas verksamhet och ett uppskattat inslag i hennes arbetsdag. Pernilla utbildar också andra terapeuter i hot stone-massage och har kurser i massage för hemmabruk. Den ryska spikmattan, som hon även har till försäljning, är ännu en givande del i hennes verksamhet. Spikmattan är väldigt effektiv vid muskelsmärtor, spänningar och t o m sömnproblem.
MASSAGE
Massage- och triggerpunktsbehandling är ett effektivt sätt att få muskelspänningar att släppa och eventuella muskelsmärtor att lindras. Avslappnings massagen inriktar sig mer på att kroppen ska gå ner i varv och slappna av. Koppningsmassagen får muskelhinnor, muskler och bindväv att lyftas upp med ett vacum. Ger även en ökad cirkulation av blod och lymfa. Behandlingen går på djupet och är väldigt effektiv mot muskelspänningar.
ANSIKTSMASSAGE MED EN LÄTTARE ANSIKTSBEHANDLING
Ansiktet rengörs, ångas, peelas och MASSERAS . Som avslutning får man en ansiktsmask som återfuktar och ger näring åt huden. Ansiktsmassage ger avslappning åt hela kroppen. Produkter från Criolla Naturkosmetik används under behandlingen.
HOT STONE MASSAGE
Massagens Rolls Royce. Med varma lavastenar masseras hela kroppen. Värmen går på djupet och är väldigt behaglig. När kroppen värms upp och sedan svalnar sakta, slappnar kroppen av. Kan varmt rekomenderas.
RYSK SPIKMATTA
Får igång nervsystemet. När man ligger på spikarna, skickar kroppen ut signaler om smärtlindring och blod till ryggen. Cirkulationen ökar, värmen kommer, smärta och spänningar försvinner. Efter en stund på mattan blir man avslappnad och sömnig. Bra vid smärtor spänningar och sömnproblem.
QINOPRAKTIK
Grundar sig på Kinesiologi och Kiropraktik. Ett effektivt sätt att skapa balans mellan musklerna på kroppens fram- och baksida, få en bra hållning och därmed rätta till orsaken till muskelspänningarna. En del av behandlingen innefattar hemmaträning med enkla övningar.
FÖRETAGSMASSAGE
Pernilla kommer även ut till arbetsplatsen och masserar. Massagebänk, koppar och spikmatta medföljer. 30 minuters massage är den normala tiden för en behandling på bänk. Genom ett huvudstöd som ställs på skrivbordet finns också möjlighet att få massage direkt vid skrivbordet.
KURSER
Pernilla håller 4-timmars kurser i massage för hemmabruk. Kursen ger deltagaren lättare grundkunskaper för att kunna utföra en skön avslapningsmassage. Hot stone-utbildning riktar sig till utbildade massörer, massageterapeuter och spa-terapeuter. Kursen varar en dag och kursdeltagaren lär sig utföra en komplett helkroppsbehandling. Kompendium och diplom erhålles.
PRISER
Massage
30 min 350 kr
45 min 495 kr
60 min 595 kr
90 min 750 kr
Ansiktsbehandling & ansiktsmassage 50 min 430 kr
Ansiktsbehandling & rygg-/ och nackmassage 90 min 750 kr
Hot Stone massage 90 min 750 kr
Företagsmassage30 min 304 kr ex moms
KONTAKT
Pernilla
Pernilla Mårtensson
Roskildev 5
211 47 Malmö
tel 0708 15 96 06
pernilla@kooldownmassage.se
www.kooldownmassage.se
MANFRINATO HÄLSOCENTER - Roskildevägen 5 & Henrik Smithsgatan 15c, Malmö