logo manfrinato
        MANFRINATO RESOR MAGIC MATS WEBSHOP  
OM OSS BEHANDLINGAR TRÄNING & YOGA TRÄNINGSFILMER TIDER & PRISER TOPPLISTA KONTAKT  
     
 
BEHANDLINGAR
 
Vi har ett stort antal behandlingsformer att erbjuda med fokus på både ditt fysiska och ditt mentala välbefinnande. Alla våra terapeuter är diplomerade och har god erfarenhet inom sina respektive områden.

Vår inställning är att förebyggande hälsovård är den allra bästa vägen till en god hälsa. Lite som i stora delar av Kina, där läkaren känner det som ett misslyckande om någon av hans eller hennes patienter blir sjuk. Se till att du med hjälp av regelbunden träning och/eller behandling håller dig friskskriven. Vi hjälper dig gärna!

Vi ser den komplementära medicinen som en nödvändig, behövlig samarbetspartner – eller som ett alternativ – till vår skolmedicin. Många av de behandlingsformer vi tillhandahåller, avhjälper symptom och sjukdomstillstånd på ett smidigt sätt vilket kan göra att du slipper både väntetider och mediciner.

Även om du mår bra rent medicinskt är Manfrinato Hälsocenter något för dig. Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med avslappningsmassage eller hot stone-behandling. Tillåt dig att slappna av och njuta fullständigt, för att lättare orka med och må bra i vardagen. Våra terapeuter pysslar om dig och ger dig riktigt njutbara, behövliga behandlingar med vana, välgörande händer. Var snäll mot dig själv för att lättare orka vara snäll mot andra. Det är du värd!

Läs mer om respektive behandlingsformer under respektive länk!

Välkommen!
Akupunktur
Massage
MANFRINATO HÄLSOCENTER - Roskildevägen 5 & Henrik Smithsgatan 15c, Malmö