Välkommen till Flexible gym
 
logo
Start
Om oss
Produkter
Träningsfilmer
Kontakt/Press
Miljö
Återförsäljare
Webbutik
 
Manfrinato Hälsocenter
Manfrinato Resor
 
formel
eira allround louise
MagicMats
Träningsmattorna med "inbyggd" instruktör
Rulla ut ditt eget gym, g
löm besvärliga instruktionsböcker eller dvd. Bilderna tryckta direkt på våra MagicMats hjälper dig att komma ihåg ditt funktionella träningsprogram. Vi vill också gärna förena din träningsnytta med nöje och erbjuder dig därför ett antal nischade, kortare varianter av programmen för att du ska hitta något som verkligen passar dig.

Träningsprogrammen på mattorna är, i samarbete med sjukgymnaster, utarbetade av tränings- & yogainstruktörer, friskvårdsterapeuter samt PT med specialistkompetenser inom träningslära och friskvård. Magic Mats är producerade i Sverige med största möjliga hänsyn till miljö och människa.

För hälsans och formens skull är det bättre att träna lite och ofta än sällan och tufft. Din Magic Mat erbjuder dig ett helt program, men finns inte tid eller lust, kör en rad eller två eller bara enstaka övningar.
LÄS MER
Demofilmer
 
nyheter
Tillökning i MagicMats-familjen
Magic Mats Allround har anpassats till barn i åldrarna 5-9 år. Tillhörande broschyr utgår från samma effektiva övningar men utökas och kan på ett lekfullt sätt locka barn till rörelseglädje.

Magiska Mattan stärker barnens kroppskännedom, förbättrar motoriken och balansen och bidrar även till ökade språk- och anatomikunskaper på ett lättfattligt vis. 
MagicMats i tidningar och TV
Våra MagicMats har synts lite överallt under 2013. Dels genom reportage, dels kortare puffar om mattorna i  bl a tidningarna Allas, Hälsa,Tara samt Expressens helgbilaga.

Mattorna har dessutom visats och rekommenderats i TV-programmet "Vem kan slå en pensionär" under hösten. 
 
musmatta
Läs mer
 
Du hittar även våra produkter hos våra återförsäljare
FlexibleGym : Roskildevägen 5 : 211 47 Malmö : Telefon 040-23 48 40: info@flexiblegym.com