Pernilla Mårtensson

PERNILLA MÅRTENSSON

Efter arton år som undersköterska på Universitetssjukhuset Mas, började Pernilla Mårtensson att arbeta med friskvård istället för sjukvård. April 2003 blev hon diplomerad massageterapeut på Komplementärmedicinska högskolan i Malmö, samt certifierad massör av branschrådet svensk massage. Pernilla har under åren utbildat sig i koppningsmassage, hot stone- massage, ansiktsmassage och lättare ansiktsbehandling. Hon har även utbildning i kinopraktik, som bygger på kiropratik och kinesiologi. Huvudsyftet här, är att lära sig uppnå balans mellan muskler på kroppens fram- och baksida för att därmed få en god hållning och färre muskelspänningar.

 

Företagsmassage är en annan del av Pernillas verksamhet och ett uppskattat inslag i hennes arbetsdag. Pernilla utbildar också andra terapeuter i hot stone-massage och har kurser i massage för hemmabruk. Den ryska spikmattan, som hon även har till försäljning, är ännu en givande del i hennes verksamhet. Spikmattan är väldigt effektiv vid muskelsmärtor, spänningar och t o m sömnproblem.

 

MASSAGE

Massage- och triggerpunktsbehandling är ett effektivt sätt att få muskelspänningar att släppa och eventuella muskelsmärtor att lindras. Avslappnings massagen inriktar sig mer på att kroppen ska gå ner i varv och slappna av. Koppningsmassagen får muskelhinnor, muskler och bindväv att lyftas upp med ett vacum. Ger även en ökad cirkulation av blod och lymfa. Behandlingen går på djupet och är väldigt effektiv mot muskelspänningar.

 

ANSIKTSMASSAGE MED EN LÄTTARE ANSIKTSBEHANDLING

Ansiktet rengörs, ångas, peelas och MASSERAS . Som avslutning får man en ansiktsmask som återfuktar och ger näring åt huden. Ansiktsmassage ger avslappning åt hela kroppen. Produkter från Criolla Naturkosmetik används under behandlingen.

 

HOT STONE MASSAGE

Massagens Rolls Royce. Med varma lavastenar masseras hela kroppen. Värmen går på djupet och är väldigt behaglig. När kroppen värms upp och sedan svalnar sakta, slappnar kroppen av. Kan varmt rekomenderas.

 

QI GONG

Qigongens lugna rörelser gör att du fokuserar på din kropp vilket gör ditt sinne lugnt.

Qigong är en träningsmetod som höjer din livskvalitet.

Träningen ger dig en bättre hållning, gör dig smidigare och du får mer energi.

 

RYSK SPIKMATTA

Får igång nervsystemet. När man ligger på spikarna, skickar kroppen ut signaler om smärtlindring och blod till ryggen. Cirkulationen ökar, värmen kommer, smärta och spänningar försvinner. Efter en stund på mattan blir man avslappnad och sömnig. Bra vid smärtor spänningar och sömnproblem.

 

QINOPRAKTIK

Grundar sig på Kinesiologi och Kiropraktik. Ett effektivt sätt att skapa balans mellan musklerna på kroppens fram- och baksida, få en bra hållning och därmed rätta till orsaken till muskelspänningarna. En del av behandlingen innefattar hemmaträning med enkla övningar.

 

FÖRETAGSMASSAGE

Pernilla kommer även ut till arbetsplatsen och masserar. Massagebänk, koppar och spikmatta medföljer. 30 minuters massage är den normala tiden för en behandling på bänk. Genom ett huvudstöd som ställs på skrivbordet finns också möjlighet att få massage direkt vid skrivbordet.

 

KURSER

Pernilla håller 4-timmars kurser i massage för hemmabruk. Kursen ger deltagaren lättare grundkunskaper för att kunna utföra en skön avslapningsmassage. Hot stone-utbildning riktar sig till utbildade massörer, massageterapeuter och spa-terapeuter. Kursen varar en dag och kursdeltagaren lär sig utföra en komplett helkroppsbehandling. Kompendium och diplom erhålles.

KONTAKT

 

Pernilla Mårtensson

Roskildev 5

211 47 Malmö

tel 0708 15 96 06

 

pernilla@kooldownmassage.se

 

www.kooldownmassage.se

PRISER

 

MASSAGE

 

30 min

350 kr

45 min

495 kr

60 min

595 kr

90 min

750 kr

 

 

Ansiktsbehandling & ansiktsmassage 50 min

430 kr

Ansiktsbehandling & rygg-/och nackmassage 90 min

750 kr

Hot Stone massage 90 min

750 kr

Företagsmassage 30 min

304 kr ex moms

MANFRINATO HÄLSO- OCH YOGACENTER & MANFRINATO RESOR - ROSKILDEVÄGEN 5 & HENRIK SMITHSGATAN 15C, MALMÖ