YOGARESA BALI

YOGARESA BALI

 

YOGA-, SPA- & MATRESA TILL BALI!

Bali. Ljust gröna risfält. Regnskog och lotusblommor. Ljuvlig, hälsosam mat. Vänlig och trevlig lokalbefolkning och en påtagligt lugn energi. Gillar man dessutom olika typer av kroppsbehandlingar på hög nivå och yoga i alla tänkbara former, så är det hit man ska resa. Ett paradis, inte bara i fantasin. Faktum är, att en väldigt hög procent av oss som varit på Bali, återvänder. För att vi verkligen längtar tillbaka.

 

 

Mer info på vår blogg www.family-moves.com. Läs även Louises artiklar om Bali - Wellnessnjut på Bali (Tara) och Bali, ett grönt paradis (Vegomagasinet)

 

I april 2018 var vi här med en underbar och entusiastsk grupp. Vi åker tillbaka till Ubud nästa år, Balis myllrande lilla kulturstad. Och vi vill gärna ha dig med. På en resa med inriktning på yoga, njutbara traditionella behandlingar, god mat och spännande utflykter. Passar både nybörjare och vana yogautövare.

 

TID: 10-19 april, 2019

CA PRIS: 8900 kr, exkl flyg , runt 8000 kr.

 

VAD INGÅR I RESAN? Alla transporter på ön. Boende, 8 nätter, på ljuvliga hotell Tun Jung Mas med 2 poolerl, fantastisk massör (65 kr/h) och traditionell balinesisk frukost.

Daglig yoga/mindfulness i hotellträdgården med oss, samt ytterligare 2 lokala pass. (bl a på välkända The Yoga Barn samt urkul flygande yoga)

3 luncher

4 middagar

2 behandlingar på fantastiska spa

Promenad i Monkey Forest

Matlagningskurs

Dagstur: Vandring längs risfält och regnskog till spabehandling, lunch och drinkar vid djungelpool

Dagstur: Strandutflykt

Kvällsäventyr: Trad balinesisk dans,

 

FRÅGOR? Ring Louise på tel 0736 67 36 09 eller maila malmros@manfrinato.se 

KONTAKT

 

Louise Malmros Manfrinato

040 23 48 40,

0736 67 36 09,

malmros@manfrinato.se

 

 

MANFRINATO HÄLSO- OCH YOGACENTER & MANFRINATO RESOR - ROSKILDEVÄGEN 5 & HENRIK SMITHSGATAN 15C, MALMÖ