YOGARESA BALI

YOGARESA BALI

 

MANFRINATORESOR VIDGAR VYERNA:  YOGA-, SPA- & MATRESA TILL BALI!

Bali. Ljust gröna risfält. Regnskog och lotusblommor. Ljuvlig, hälsosam mat. Vänlig och trevlig lokalbefolkning och en påtagligt lugn energi, hela tiden närvarande. Gillar man dessutom olika typer av kroppsbehandlingar på hög nivå och yoga i alla tänkbara former, så är det hit man ska resa. Ett paradis, inte bara i fantasin. Faktum är, att en väldigt hög procent av oss som varit på Bali, återvänder. För att vi verkligen längtar tillbaka.

 

Vi, Louise Malmros Manfrinato, hälsoskribent och yogainstruktör och Ann Haugen, yogainstruktör, mindfulness- och meditationsledare, har förälskat oss i Bali. Den 14 april 2018 åker vi tillbaka till Ubud, Balis myllrande lilla kulturstad. Och vi vill gärna ha dig med! På en resa med inriktning på yoga, njutbara traditionella behandlingar, god mat och spännande utflykter. Passar både nybörjare och vana yogautövare.

 

TID: 14-24 april, 2018

PRIS: 9800 kr, exkl flyg (Singapore Airlines, ca 8400 kr, vi bokar till er via resebyrån Akilles Travel))

 

VAD INGÅR I RESAN? Alla transporter på ön. Boende, 8 nätter, på ljuvliga hotell Tun Jung Mas med pool och traditionell balinesisk frukost (T ex färskpressade juicer och bananpannkaka…)

 

Daglig yoga/mindfulness i hotellträdgården med oss, samt ytterligare 2 lokala pass. (bl a på välkända The Yoga Barn)

 

Matlagningskurs på kända restaurang Moksa

3 luncher

4 middagar

3 behandlingar

Dagstur: Vandring längs risfält och regnskog till spa och djungelpool

Dagstur: Strandutflykt

Kvällsäventyr: Trad balinesisk dans

 

FRÅGOR? Ring Louise på tel 0736 67 36 09 eller maila malmros@manfrinato.se eller Ann på tel 070-623 41 80, mail ann.haugen@telia.com

KONTAKT

 

Louise Malmros Manfrinato

040 23 48 40,

0736 67 36 09,

malmros@manfrinato.se

MANFRINATO HÄLSO- OCH YOGACENTER & MANFRINATO RESOR - ROSKILDEVÄGEN 5 & HENRIK SMITHSGATAN 15C, MALMÖ