YOGARESA BALI

YOGARESA BALI

 

MANFRINATORESOR VIDGAR VYERNA:  YOGA-, SPA- & MATRESA TILL BALI!

Bali. Ljust gröna risfält. Regnskog och lotusblommor. Ljuvlig, hälsosam mat. Vänlig och trevlig lokalbefolkning och en påtagligt lugn energi, hela tiden närvarande. Gillar man dessutom olika typer av kroppsbehandlingar på hög nivå och yoga i alla tänkbara former, så är det hit man ska resa. Ett paradis, inte bara i fantasin. Faktum är, att en väldigt hög procent av oss som varit på Bali, återvänder. För att vi verkligen längtar tillbaka.

 

I april 2018 var vi här med en underbar och entusiastsk grupp. Vi åker tillbaka till Ubud nästa år, Balis myllrande lilla kulturstad. Och vi vill gärna ha dig med! På en resa med inriktning på yoga, njutbara traditionella behandlingar, god mat och spännande utflykter. Passar både nybörjare och vana yogautövare.

 

TID: 10-19 april, 2019

CA PRIS: 9800 kr, exkl flyg (Singapore Airlines, ca 8400 kr.

 

VAD INGÅR I RESAN? Alla transporter på ön. Boende, 8 nätter, på ljuvliga hotell Tun Jung Mas med pool, fantastisk massör (65 kr/h) och traditionell balinesisk frukost (T ex färskpressade juicer och bananpannkaka…)

 

Bl a:

Daglig yoga/mindfulness i hotellträdgården med oss, samt ytterligare 2 lokala pass. (bl a på välkända The Yoga Barn samt urkul flygande yoga)

Matlagningskurs

3 luncher

4 middagar

2 behandlingar på fantastiska, populära spa

Monkey Forest

Dagstur: Vandring längs risfält och regnskog till spa och djungelpool

Dagstur: Strandutflykt

Kvällsäventyr: Trad balinesisk dans,

 

FRÅGOR? Ring Louise på tel 0736 67 36 09 eller maila malmros@manfrinato.se 

KONTAKT

 

Louise Malmros Manfrinato

040 23 48 40,

0736 67 36 09,

malmros@manfrinato.se

MANFRINATO HÄLSO- OCH YOGACENTER & MANFRINATO RESOR - ROSKILDEVÄGEN 5 & HENRIK SMITHSGATAN 15C, MALMÖ