RESA MADRID

MAT- & YOGARESA TILL MADRID

Följ med oss, Louise & Eira Malmros Manfrinato, till en intensiv, njutbar och spännande långweekend i coola Madrid.


Våra goda vänner Javier och Oscar, födda och uppvuxna i Madrid, delar med sig av sina bästa tips vad gäller mat och vin. Vi kör yoga (passar både nybörjare och fortsättare) på hotellets terass varje dag men besöker också en av Madrids mest populära yogastudios för ett pass.


Vi provar på goda spanska viner, tapas, spansk husmanskost men också det modernare spanska köket. Vi testar lite salsa och njuter av Madrids stämningsfulla nattliv. Det blir många och långa promenader och kulturella nedslag i huvudstaden. Självklart gör vi plats för egentid också.


DATUM: 8-12 maj


PRIS: 7800 kr exkl flyg (ca 2200 kr)


I resan ingår: Centralt beläget 4**** hotell med frukost. Daglig yoga på hotellet samt ett yogapass på populär yogastudio i centrala Madrid. Fyra måltider på utvalda, populära restauranger. Minst en vinprovning med someliere/vinkännare. Salsapass för nybörjare.


Läs mer om Madrid på vår blogg www.family-moves.comFRÅGOR? Ring Louise på tel 0736 67 36 09 eller maila malmros@manfrinato.se KONTAKT


Louise Malmros Manfrinato

040 23 48 40,

0736 67 36 09,

malmros@manfrinato.seMANFRINATO HÄLSO- OCH YOGACENTER & MANFRINATO RESOR    -    ROSKILDEVÄGEN 5 & HENRIK SMITHSGATAN 15C, MALMÖ