CATARINA ROLFSDOTTER-JANSSON

Catarina undervisar i Vinyasa Flow yoga som utvecklar din smidighet, balans, styrka och gör det möjligt för dig att vara mer närvarande. Hon lägger i sina klasser stort fokus på självmedkänsla och på att elever som har skador kan få hjälp att anpassa sina övningar.

Vinyasa Flow yoga är dynamisk yoga som är ganska fysiskt krävande. Klasserna kräver grundläggande erfarenhet av yoga.  De inleds med  pranayamas (andningsövningar) därefter asanas (kroppsövningar) till inspirerande musik och på slutet härlig yoga nidra ( djupavslappning) i cirka 10 min. Ofta har klasserna ett speciellt tema som då annonseras på Facebook-sidan Yoga Flow Rolfsdotter.

 

Catarina är fd elitidrottare, en av Sveriges första airobics-instruktörer och har en gedigen kunskap och erfarenhet av anatomi och fysiologi. Catarina har drygt 20 års erfarenhet av yoga och blev certifierad yogainstruktör 2004.  Hon har undervisat i 14 år i Limhamn samt lett lunchyoga på företag. Med start hösten 2018 har hon valt att hålla sina klasser i Manfrinato Hälsocenters lokaler.  Catarina arbetar i sitt företag Rolfsdotter AB som moderator, föreläsare och författare med fokus på hållbarhet och har bland annat skrivit boken ”Handbok för en hållbar människa”, där yogan är central.

 

Kontakt:

Ingen föranmälan krävs, men kontakta Catarina på 0704-716975 innan du kommer första gången eller via Facebook:  Yoga Flow Rolfsdotter

 

Tider och priser:

Kl 20-21.10 onsdagar och söndagar

Pris: 1500 kr för-15 kort, kortet är giltigt i sex månader.

110 kr för enkel gång, 100 kr för provgång. Du kan betala med Swish på plats, kontant, eller be om faktura (klippkort).

 

KONTAKT


Catarina Rolfsdotter-Jansson

Tel 0704-716975


Facebook: Yoga Flow Rolfsdotter

MANFRINATO HÄLSO- OCH YOGACENTER & MANFRINATO RESOR    -    ROSKILDEVÄGEN 5 & HENRIK SMITHSGATAN 15C, MALMÖ