JOSEFIN ELIASSON


Josefin är Diplomerad Kraniosakral terapeut, Hathayogainstruktör,

Certifierad Intuitive Gongspelare,Breathworkguide och Salsainstruktör.


På Manfrinatos Hälsocenter erbjuder Josefin:

-Kraniosakral terapi (Kraniell Osteopati).

-Breathwork sessioner

-Gong.avslappning


– Kraniosakralterapi:

"Endast kroppen kan läka kroppen. Som terapeut inom kraniosakral terapi ger vi de bästa möjligheterna för att stödja kroppen i sitt eget läkande".

Denna holistiska terapiform har utvecklats från Osteopati, som har varit en universitetsutbildning i USA i över 100 år.Genom stillhet fokuserar vi på att stötta den egna kroppens förmåga till justering, korrigering och läkning. Själva behandlingen utgörs av stilla handpositioner på olika delar av kroppen (främst kranium och sacrum), för att stötta flödet av olika vätskor i kroppen som främjar kroppens egna läkningsförmåga. Som terapeut finns jag där och stöttar den process som just din kropp behöver gå igenom just nu. Kraniosakralterapi kan vara till hjälp och stöttning vid de flesta typer av åkommor. Kom ihåg, Din kropp är fantastisk!!


– Breathwork

Breathwork är ett samlingsnamn för olika tekniker av andningsövningar.
Vårt andetag är som en remotekontroll för vårt nervsystem och ju mer vi lär känna det, ju bättre kan vi använda det för att gasa, bromsa och balansera.
Är du uppe i varv kan du slappna av med andetaget och behöver du energi kan du andas igång systemet.
Under dessa klasser finns jag där för att guida dig genom olika andningsövningar för att du ska få utforska just ditt andetag och få uppleva energi och avslappning på samma gång.


– Gong

Gong tros härstamma från Asien och har använts i flera 1000 år som rituellt instrument, kommunikationsredskap och som läkande verktyg. Dess vibrationer tar sig ända in till cellerna och hjälper till att öppna upp cellväggarna, så att vi kan bli av med allt skräp som vi inte behöver och samtidigt kunna ta upp mer av det som vi behöver.Under ett Gongbad så sköljs du över av Gongens vibrationer. Du kan antingen sitta eller ligga ner. Ett gongbad kan ha positiv påverkan både fysiskt, mentalt och emotionellt.


Jag finns på plats på Henrik Smithsgatan 15c:

Måndagar och Tisdagar.

Lördag och söndag, udda veckor.


Innehar F-skattebevis. Kraniosakralterapi lyder under Hälso & sjukvårdslagen (Patientssäkerhetslagen) och självklart tillämpas sekretess och tystnadsplikt.

För mer info, besök Kraniosakrala Terapeut Förbundet: www.kstf.seKONTAKT

Josefin Eliasson

Mail: yogijosefin@gmail.com

Telefon: 0760 833 786

Hemsida: www.yogijo.se

PRISER
Aktuella behandlingspriser 2023:

Konsultation, 30 min, GRATIS

KS-behandling 60 min, 700:-

KS-behandling 90 min, 950:-

Breathwork session 75 min, 150:-

Gong-avslappning 90 min, 250:-


TIDER PASS


Breathwork

Tisdagar fr o m 28 feb

kl 18.30-19.45


”FrekvensFredag".

Andning, fri rörelse, shaking och gongbad

fredagar fr om 24 feb

kl 18.30-20.00.