RECENSIONER


UTVALDA RESERECENSIONER


MAT, VIN & YOGA/SICILIEN

"Fantastisk vecka tillsammans med underbara människor" 😃

Maud Manzen


"Tack för en fantastisk vecka 👍🏊🌞🍕🍷. Wow vad trevligt. Detta måste alla åka på!

Tack Franco och Louise" 💞

Annette Saleskog


"Jag vill  tacka alla för en underbar vecka, vilket gäng vi var, whoop, whoop! 😊När jag berättar för mina vänner och familj om veckan vi haft har jag blivit lite rörd varenda gång, denna vecka betydde jättemycket för mig! Ett stort tack vill jag också ge till Louise och Enrico som organiserat denna resa - mycket fina upplevelser i ett skönt tempo. Vilket jobb ni gjort! Brava!

Tina Berlin


"Underbara dagar på Sicilien! Tack Louise och Franco för er gästvänlighet, energi och kunskap! 😀 Många skratt och mycket god mat. Sicilien gav verkligen mersmak!"

Bo Andersson


"Har börjat yoga hemma, ligger på det kalla trägolvet. Regnet slår på rutan o vinden viner i träden söker fokus i fjärran... Saknar Sicilien den ljumma vinden havets brus o Louise instruktioner på klingande skånska. En härlig resa! Trevligt sällskap!"

Helen Larsson


"Livnjutandet fortsätter...!

Just nu: Fantastisk lunch på La Piazzetta dei Sapori i Termini Imerese"

Eva Hellström


"Längtar tillbaka!"

Johanna Wallén


"Stort tack Louise och Franco Manfrinato för en supertrevlig resa till Sicilien! Skratt, glädje, sol och energi är påfyllt för lång tid framöver. Jättebra ordnat, ni är fantastiskt duktiga och härliga personer 😊!"

Mats


SKIDOR, VANDRING/SAUZE D'OULX

"Kan varmt rekommenderas!"

Eva Stenström


"Allt var suveränt. Tack, Louise och Franco."

Lasse Wahllund


"Tack Louise och Franco. Vilken fantastisk resa ni har gjort för oss👍😍. Underbar miljö, härlig skidåkning och goa människor 😆🏂. Ljuvliga middagar, vinprovning och äventyr. Wow! Här kommer också en film från nattskidåkningen med pannlampor 😊. Kram och må så gott."

Anette


"Naturens spotlight på bästa guiden! Vilken vandringsresa vi hade tack vare dig Franco, och Nickolas 😊Härliga minnen att ta fram i det trista höstvädret"🗻🙏👣

Tina tillery


Bästa semestern på länge. Stort tack till Louise och Franco och till alla underbara, roliga och fantastiska medresenärer. 😍

Eva


Tusen tack Louise Malmros Manfrinato och Franco Manfrinato för ännu en fantastisk resa till Sauze med er! Lika underbart och trevligt varje gång! Fantastisk skidåkning, härliga människor, god mat & dryck och trevliga arrangemang! Vi ses igen⛷😎☀️🇮🇹

Kimberly Råbrant"Tack för en fantastisk vecka 👍🏊🌞🍕🍷. Wow vad trevligt. Detta måste alla åka på!

Tack Franco och Louise" 💞

Annette Saleskog