PERSONLIG TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING

Behöver du lite hjälp på traven vad gäller motivation till träning och bättre kosthållning? Vill du ha hjälp att hitta en tärningsform som passar dig? Eller är du redan vältränad/elitidrottare och behöver strukturera upp din träning för bättre resultat?


Franco Manfrinato förenar nytta med nöje som personliga tränare. Ett guidad träningstillfälle ska vara roligt, anpassat efter individens förmåga och önskemål och inte kosta mycket mer än en timmes massage. Träningen i sig har därutöver som syfte att vara så allsidig som möjligt. Franco tränar sina klienter både ute och inne efter en träningsfilosofi som innehåller mycket träningsglädje och som ger klienten valmöjligheter.


Franco

Franco var under sin uppväxt i de italienska alperna alpin tävlingsskidåkare. Han är fortfarande aktiv som skidlärare i alperna. Hemma i Malmö tränar han åtskilliga timmar i veckan, främst cykling, löpning och funktionell träning både utom- och inomhus.


Med Franco blir det sällan konventionell gym-träning i maskiner. Snarare balansboll och Flowin. Koordinations- och konditionsträning på stenarna i Västra hamnen eller parkrundor med naturliga hinder i Pildammarna. Han ser välmående som en balanserat stark och smidig kropp, ett stimulerat nervsystem och ett psyke som vässats med hjälp av lite lagom mental träning och coaching. Franco lägger lika mycket själ och energi i sitt arbete med Barbro 86 som behöver förbättra balansen och bli starkare, som på Jacob, 18, som under några års tid paralleltränat med Franco för att klara proffskarriären som hockeyspelare.


Hos Franco kan man träna individuellt, i par eller upp till fyra personer . Att träna i små grupper är peppande utan att förta möjligheten att individanpassa varje träningstillfälle.

KONTAKT


Franco Manfrinato

Roskildev 5

211 47 Malmö

tel 040-23 74 72


franco@manfrinato.se

MANFRINATO HÄLSO- OCH YOGACENTER & MANFRINATO RESOR    -    ROSKILDEVÄGEN 5 & HENRIK SMITHSGATAN 15C, MALMÖ