MASSAGE


FÖREBYGG, BEHANDLA ELLER BARA NJUT – AV VÄLGÖRANDE MASSAGE


Med behandlande massage stimulerar du din muskulatur, rensar din kropp från slaggprodukter och aktiverar olika funktioner i kroppen som är bra både för din fysiska och mentala hälsa. Den sköna känslan får du på köpet.


Hos oss får du behandlande eller avslappnande massage av en certifierad/diplomerad massageterapeut, medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. En massör eller massageterapeut är utbildad i olika massagetekniker ­ där töjningar och tryck av muskler, hud och bindväv ingår ­ samt i anatomi, fysiologi och sjukdomslära.


Vi arbetar med allt från ren avslappningsmassage till förebyggande behandling och skadebehandling. Metoderna är etablerade och beprövade. Regelbunden massage är ­ förutom att det är behagligt ­ en utmärkt metod för att förebygga ohälsa. Genom de olika massageteknikerna normaliseras kroppen och görs mer vital. På så sätt blir din kropps egen förmåga att läka starkare. Vid massage frigörs bl a ett av kroppens viktigaste ämnen, det s k "lugn och ro-hormonet" oxytocin. Oxytocinet underlättar läkande och återhämtning, sänker blodtryck och minskar halten av stresshormoner. Det ökar också smärttoleransen och tillväxteffekten.

KONTAKT


FRANCO MANFRINATO


EIRA MALMROS MANFRINATO 


MADELEINE LINDGREN


PERNILLA MÅRTENSSON

 

KENTH JOHANSSON"Regelbunden massage är ­ förutom att det är behagligt ­ en utmärkt metod för att både behandla besvär och förebygga ohälsa."