YOGA & TRÄNING


”Om du inte tar hand om din kropp, var ska du då leva ditt liv?”


Hos oss kan du välja mellan olika former av yoga, i grupp eller individuellt samt funktionell cirkelträning och personlig träning, en och en eller i par. Du hittar vårt utbud på Roskildevägen respektive HenrikSmithsgatan under fliken tider & priser 


Träning hos oss handlar inte bara om att ta hand om kroppen. Tränar du regelbundet skapar du också ett mentalt behov av att röra på dig, bl a genom att produktionen av flera så kallade må bra-hormoner sätter fart. Du mår bättre både fysikt och psykiskt av att använda kroppen lite oftare. Regelbunden fysisk aktivitet är helt enkelt en väldigt effektiv och billig medicin som höjer både det fysiska och mentala välbefinnandet och som förlänger livet.


Men den bästa träningen är den som blir av. Alltså är det viktigt att hitta en träningsform som känns kul och utvecklande. På våra drop-in pass ger vi dig möjlighet till ett prova på-pass, så att du hittar rätt. Våra klippkort enligt drop in principen gör det också möjligt för dig att prova runt och träna lite efter humör och motivation under veckorna.


FYSISKT & MENTALT VÄLMÅENDE

Vad gäller fysisk aktivitet och hur den påverkar din hälsa positivt, är det kontinuitet snarare än intensitet som räknas. Våra pass är många, men lagom långa och indelade i olika svårighetsgrader så att alla ska hitta något som passar. 


Psykiskt mår du bevisligen bättre av kontinuerlig motion. Fysiskt får du en bättre allmänkondition; du orkar mer, skelettet stärks, koordination och balans förbättras. Du får lättare att balansera din vikt, blir starkare och minskar risken avsevärt för olika livsstilsrelaterade sjukdomar som t ex högt blodtryck, obalanserade blodfetter, diabetes och hjärt- och kärlbesvär. De träningsformer vi kan erbjuda går hand i hand med den hälsofilosofi vi står för. Vi vill hjälpa dig att uppnå en balans; i din kropp och mellan kropp och knopp.


Välkommen!

UTE ÄR INNE


PT – UTE ELLER INNE?

Är ni intresserade av gruppträning/workshops utomhus med erfarne personliga tränaren Franco Manfrinato och hans kollegor?


Franco Manfrinato höll en uppskattad work shop som del i den nordiska konferensen i utomhuspedagogik: Dryga 20 pedagoger från hela Norden skuttade, balanserade, klättrade och svettades i brittsommarvärmen efter Franco i Västra hamnen.


Tips fick de på träning i allmänhet och på utomhusträning med staden som gym i synnerhet. Hur utnyttjar man stenarna, murarna, bänkarna och staketen på mest effektiva och roligast vis? Fråga Franco. Som PT är utomhusträningen hans första val och västra hamnen favoritgymet! – När man tar sig fram över, under och förbi olika hinder i stadsmiljö använder man hela kroppen och tränar koordination, kondition, styrka och balans i ett och samma pass. Vädret kan vara både en bonus eller en extra utmaning. Och västra hamnen är kanon!, menar Franco. Mer info personlig träning