FRANCO MANFRINATO


Franco Manfrinato är certifierad massör, diplomerad massageterapeut och öronakupunktör. Han är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Sedan 1994 har han drivit en friskvårdspraktik i centrala Malmö. Idag samarbetar Franco med andra terapeuter och instruktörer i Malmös nya friskhus - Manfrinato hälsocenter - på Roskildevägen 5 och på Henrik Smithsg 15c. Franco arrangerar och guidar även aktiva resor til Sicilien och Piemonte.


Franco är vidareutbildad inom idrottsskadebehandling och har under åren anlitats av flera olika idrottsföreningar i Malmö. Han arbetar också mycket med arbetsskador, stressrelaterade symptom och med symptom specifika för äldre personer. Dessutom arbetar han med anpassad massage-behandling för gravida kvinnor. Franco arbetar också med personlig träning där han bl a fokuserar på mental träning, kostråd samt utarbetar individanpassade träningsprogram. Träningsprogrammen kan innehålla många olika träningsformer beroende på individens behov och önskningar. Franco instruerar i träningsformerna flowin och Flexfit.


Franco är skidlärare och snowboardinstruktör. I sitt hemland Italien drev han en skidskola, Sauze Project, belägen i alpbyn Sauze

d´Oulx. Idrott och äventyr, friskvård och hälsa har alltid varit viktiga delar av hans liv. Manfrinatos resor är därför inriktade på naturupplevelser och äventyr av olika grad.

KONTAKT


Franco Manfrinato

Roskildev 5

211 47 Malmö

040-23 74 72


franco@manfrinato.se

PRISER

MASSAGE

Öronakupunktur/akupressur ingår vid behov

30 min

480 kr

45 min

660 kr

60 min

760 kr

PERSONLIG TRÄNING


60 min per tillfälle

1 pers

600 kr

2 pers

720 kr

3 pers

980 kr

4 pers

1140 kr