LOUISE MALMROS MANFRINATO


Louise Malmros Manfrinato är journalist, projektledare för Glimt Film och driver parallellt Manfrinato Hälsocenter på Henrik Smithsgatan i Malmö. Hon är diplomerad yogainstruktör i dynamisk yoga (power-/vinyasa) och arrangerar och guidar även aktiva resor til Sicilien och Piemonte.


Som journalist och författare har Louise inriktat sig mycket på hälsa, träning och friskvård. Hon har en bakgrund som landslagsgymnast. På Manfrinato Hälsocenter arbetar Franco och Louise i nätverk med andra terapeuter, föreläsare och instruktörer och erbjuder träning och förebyggande friskvård till både privatpersoner och företag.


Louise instruerar allt från elitidrottsmän till seniorer i yoga samt ensamkommande flyktingungdomar. Hon har skrivit ett antal böcker med inriktning på träning och kost. (T ex "I form efter 60" och "Energiyoga". Fitnessförlaget, Paus ICA förlag, Pasta Nostra, Kakaoförlag) Hon har också producerat två CD och två DVD; energiyoga, energiträning och djupavslappning med effektiva träningsprogram/djup-avslappning för hemmabruk. Hon har också utvecklat träningskonceptet MagicMats; funktionella träningsprogram tryckta direkt på träningsmattor. Finns i två varianter, en för vuxna och en för barn.


Louise fokuserar lite extra på yogans friskvårdande effekter under sina pass, influerad av sina  kunskaper inom anatomi och träningslära och egna erfarenheter av idrottsskador och värk som kurerats med hjälp av yogan. Hennes dynamiska yogapass samt mjuk- och senioryoga-pass, har sin grund i poweryogan men har modifierats för att bättre kunna förebygga/behandla många av de fysiska och psykologiska besvär som är vanliga idag.


Louise erbjuder också PT-paket tillsammans med Eira Malmros Manfrinato; livsstillssamtal i kombination med indivdanpassad, funktionell träning. Läs mer


KONTAKT


Louise Malmros Manfrinato

Henrik Smitsgatan 15c

216 56 Malmö

tel 0736-67 36 09


malmros@manfrinato.se