OM OSS


FAMILJEFÖRETAG MED LIVSNJUTARFOKUS:

TRÄNING, YOGA & FRISKVÅRD. MAT, VIN & RESOR

Manfrinato Hälsocenter är ett svenskitalienskt familjekoncept där en av grundtankarna är att förena nytta med nöje. Franco Manfrinato startade sin friskvårdspraktik på Spångatan i Malmö 1994. Några år senare blev hans fru Louise Malmros Manfrinato kollega i egenskap av yogainstruktör, reseguide och skribent inom ämnet hälsa. Verksamheten flyttade till Roskildevägen och ökade med åren. Dottern Eira med sina tränings-/yoga- och massagekunskaper är ett positivt och efterlängtat tillskott i familjeföretaget. Idag finns två hälsocentra under namnet Manfrinato i Malmö.


Manfrinato har ett tiotal engagerade, erfarna och kompetenta medarbetare i trevliga, personliga lokaler i centrala Malmö; ett nätverk av instruktörer och terapeuter inom olika områden. Manfrinato erbjuder förutom friskvård, yoga och träning i olika form, upplevelseresor till Italien; vandrings- och skidresor i Piemontes alper samt yoga- och mat-& vinresor till Cefalú på Sicilien. Samtliga resor med fokus på familjär stämning i små grupper, fysisk aktivitet samt mat och dryck.


För att kunna njuta av livet krävs det att man ägnar lite tid åt både kropp och själ. Hos oss gör du både och!


MÅ BRA: UTIFRÅN & IN

Verksamheten på Manfrinato Hälsocenter handlar inte bara om direkt skadevård utan bygger mycket på tanken om förebyggande friskvård.


Ett av företagets devis är; håll dig friskskriven! Vår filosofi utgår ifrån en helhetssyn på människan – på både kropp och knopp.


Manfrinato Hälsocenter erbjuder dig individuellt anpassad friskvård där samtalet är en viktig del. Både information om din hälsa, förebyggande behandling och direkt behandling är lika väsentliga.


Du kan träna i grupp enligt drop in-principen eller välja fasta kurser. Ofta har du också möjlighet till individuella pass.Välkommen!!

KONTAKT


Louise Malmros Manfrinato 

Henrik Smitsgatan 15c

216 56 Malmö

0736-67 36 09


Franco Manfrinato

Roskildev 5

211 47 Malmö

040-23 74 72


info@manfrinato.se