CHRISTINA TUNESTÅL

SOULY YOU-FÖR

Metoderna är kraftfulla vägar till att underhålla oss för att må och fungera bra. De kan kombineras utefter behov och önskan. Ibland behöver vi göra hållbara önskade förändringar både i vårt inre och i våra liv. Souly You stödjer till att möta livet och forma livet på bästa sätt.

 

Friskvårdbidrag från din arbetsgivare kan du använda när ditt syfte är att bli avspänd och mindre stressad och känna dig bra i kropp och själ. Souly You är ansluten till Actiway och bokadirekt.se.

 

KRANIOSAKRAL TERAPI

Kraniosakral terapi hjälper oss att komma ner i lugn- och rosystemet, till ett tillstånd av effektiv återhämning. Det är en mycket inkännande och varsam behandlingsmetod som stärker kroppens egen självläkningsförmåga. Liksom naturen söker våra kroppar hälsa och gör allt för att uppnå en bättre hälsa. När kroppen får rätt förutsättningar har den möjlighet att återhämta och reparera sig. Kraniosakral terapi balanserar vårt autonoma nervsystem som påverkar alla andra system i kroppen. Kroppens små mikrorörelser kommer närmare sina ursprungliga optimala rörelser som stärker hälsan. Terapiformen är mycket avstressande och kan hjälpa vid många tillstånd. Kraniosakral terapi vilar på medicinsk grund, på anatomi, biokemi och biologi. Kraniosakral terapi behandlar kroppen med gott resultat och kan ha en emotionell och mental effekt. Vitt skilda symptom kan lindras och hela kroppen stärkas. Metoden sprids nu i Sverige tack vare de goda resultat man uppnår i bl.a. USA, Storbritannien och Ryssland. Du är fullt påklädd under den helt smärtfria behandlingen. Du får bra rabatterade priser då jag utbildar mig till Kraniosakral terapeut. För bästa resultat kan du räkna med 3-5 behandlingar.

 

MINDFULNESS

Med träning i Mindfulness kommer du att utveckla ett lugn inom dig och genom medveten närvaro kommer du att se fler möjligheter i livet och du kommer att göra bra val för dig. Din koncentration, ditt fokus och din självmedkänsla kommer att stärkas. Du kommer att kunna återhämta dig i vardagen så att du har energi och kraft i livet.

 

MENTAL TRÄNING & COACHING

I Coaching stödjer jag dig i din förändring på väg från nuläge till önskat läge. Vet du inte vem du vill vara eller var du ska så hjälper jag dig att ta reda på det. Du har alla svaren och jag har de kraftfulla frågorna som för dig framåt. Mental träning är dels en kraftfull väg för kropp och sinne att återinlära ett avslappnat tillstånd och dels effektivt när det gäller att ändra vanor som inte stödjer oss till nya stödjande vanor.

  KONTAKT

  Christina Tunestål

  Roskildevägen 5

  211 47 Malmö

  0762- 00 70 41


  christina@soulyyou.com  PRISER


  • Kraniosakral terapi, elevpris under begränsad period: en behandling á ca 45 minuter 450 kr och ett paket om tre behandlingar á ca 45 minuter 1200 kr
  • Övriga metoder: 45 min á 700 kr

   

  Tänk på att tid som avbokas senare än 24 timmar före bokad tid debiteras.

   

  Christina är medlem i Akademikerförbundet SSR och i Kraniosakrala Terapeutförbundet KSTF och innehar ansvarsförsäkring.


  MANFRINATO HÄLSO- OCH YOGACENTER & MANFRINATO RESOR    -    ROSKILDEVÄGEN 5 & HENRIK SMITHSGATAN 15C, MALMÖ