CHRISTINA TUNESTÅL


Höj din hälsa, livskvalité, livsglädje och kraft med hjälp av Christinas olika metoder att

må och fungera bättre och forma ditt liv. Christina är diplomerad Kraniosakral Terapeut, Socionom, dipl. Mindfulnessinstruktör med vidareutbildningar, Int. Cert. Coach samt cert. Mental Coach.

 

KRANIOSAKRAL TERAPI - KST

Kraniosakral terapi, KST, är en internationellt etablerad kroppsterapi som är mjuk och inkännande där jag lägger fjäderlätta lyssnande händer på olika områden på kroppen så att din självläkningsförmåga aktiveras och stärks. Kroppen får stöd att självreglera sig mot en bättre hälsa. Behandlingen är helt smärtfri och du ligger på rygg och påklädd på bänken.

 

Terapiformen är mycket avstressande och kan hjälpa vid många tillstånd. Kraniosakral terapi vilar på medicinsk grund, på anatomi, biokemi och biologi. Kraniosakral terapi behandlar kroppen med gott resultat och kan ha en emotionell och mental effekt. Vitt skilda symptom kan lindras och hela kroppen stärkas. Metoden sprids nu i Sverige tack vare de goda resultat man uppnår i bl.a. USA, Storbritannien och Ryssland. För att se om terapin kan hjälpa dig behövs tre till fem gånger.  

 

MINDFULNESS

Med träning i Mindfulness kommer du att utveckla en närvaro där du kan leva mer med klarhet från hjärta och hjärna. Genom medveten närvaro kommer du att se fler möjligheter i livet och du kommer att göra bra val för dig. Din koncentration, ditt fokus och din självmedkänsla kommer att stärkas. Du kommer att kunna återhämta dig i vardagen så att du har energi och kraft i livet. Mindfulness sänker bl. a. stressnivåer, stärker immunsystemet, stärker livskraften, minskar oro, ilska och nedstämdhet, ökar din kreativitet och känsla av lycka. Mindfulness i naturen hjälper dig att öppna upp dina sinnen, väcka din nyfikenhet och förundran och få en djup relation till dig själv och naturen. 


COACHING MED MENTAL TRÄNING och NLP

I Coaching stödjer jag dig i din förändring på den utmanande vägen från där du är idag tills du lever i din önskade verklighet. Vet du inte vem du vill vara eller var du ska så hjälper jag dig att ta reda på det. Du har alla svaren och jag har de kraftfulla frågorna som för dig framåt. Mental träning och NLP hjälper din kropp och sinne att nå ett avslappnat tillstånd och att effektivt skapa nya vanor som formar ditt nya liv.

 

ONLINEMÖTEN

Onlinesessioner erbjuds och dessa ger lika bara resultat som

PRISER

Du kan välja och blanda fritt mellan tjänsterna.


  • Kraniosakral terapi, 60 minuter, första besöket 90 minuter
  • Coaching med Mental träning 45 minuter
  • Mindfulness 45 minuter
  • Mindfulness i naturen 60 minuter

KONTAKT


Christina Tunestål
Roskildevägen 5
211 47 Malmö
0762- 00 70 41


www.soulyyou.com
christina@soulyyou.com

Alla tjänster 

850kr/session

Paketpris


3 sessioner

2400 kr

5 sessioner

3750 kr

10 sessioner

7000 kr

 Friskvårdbidrag från din arbetsgivare kan du använda när ditt syfte är att bli avspänd och mindre stressad och känna dig bra i kropp och själ.

Souly You är ansluten till Actiway https://www.actiway.se/friskvard/personlig-mental-tranare-och-coach och bokadirekt.se. 


Under pandemin får du avboka 2 timmar före

Christina är medlem i Akademikerförbundet SSR och i Kraniosakrala Terapeutförbundet KSTF och innehar ansvarsförsäkring.