PERNILLA MÅRTENSSON


Efter arton år som undersköterska på Universitetssjukhuset SUS, började Pernilla Mårtensson att arbeta med friskvård istället för sjukvård. April 2003 blev hon diplomerad massageterapeut på Komplementärmedicinska högskolan i Malmö, samt certifierad massör av branschrådet svensk massage. Pernilla har under åren utbildat sig i koppningsmassage, hot stone- massage, ansiktsmassage och lättare ansiktsbehandling. Hon har även utbildning i qinopraktik, som bygger på kiropratik och kinesiologi. Huvudsyftet här, är att lära sig uppnå balans mellan muskler på kroppens fram- och baksida för att därmed få en god hållning och färre muskelspänningar.


Företagsmassage är en annan del av Pernillas verksamhet och ett uppskattat inslag i hennes arbetsdag. Pernilla utbildar också andra terapeuter i hot stone-massage och har kurser i massage för hemmabruk.


MASSAGE

Massage- och triggerpunktsbehandling är ett effektivt sätt att få muskelspänningar att släppa och eventuella muskelsmärtor att lindras. Avslappningsmassagen inriktar sig mer på att kroppen ska gå ner i varv och slappna av. Koppningsmassagen får muskelhinnor, muskler och bindväv att lyftas upp med ett vakum. Ger även en ökad cirkulation av blod och lymfa. Behandlingen går på djupet och är väldigt effektiv mot muskelspänningar.


HOT STONE MASSAGE

Massagens Rolls Royce. Med varma lavastenar masseras hela kroppen. Värmen går på djupet och är väldigt behaglig. När kroppen värms upp och sedan svalnar sakta, slappnar kroppen av. Kan varmt rekomenderas.


QIGONG

Qigongens lugna rörelser gör att du fokuserar på din kropp vilket gör ditt sinne lugnt.

Qigong är en träningsmetod som höjer din livskvalitet.

Träningen ger dig en bättre hållning, gör dig smidigare och du får mer energi.


QINOPRAKTIK

Grundar sig på Kinesiologi och Kiropraktik. Ett effektivt sätt att skapa balans mellan musklerna på kroppens fram- och baksida, få en bra hållning och därmed rätta till orsaken till muskelspänningarna. En del av behandlingen innefattar hemmaträning med enkla övningar.


FÖRETAGSMASSAGE

Pernilla kommer även ut till arbetsplatsen och masserar. Massagebänk och koppar  medföljer. 30 minuters massage är den normala tiden för en behandling på bänk.


KURSER

Pernilla håller 4-timmars kurser i massage för hemmabruk. Kursen ger deltagaren lättare grundkunskaper för att kunna utföra en skön avslapningsmassage. Hot stone-utbildning riktar sig till utbildade massörer, massageterapeuter och spa-terapeuter. Kursen varar en dag och kursdeltagaren lär sig utföra en komplett helkroppsbehandling. Kompendium och diplom erhålles.

KONTAKT


Pernilla Mårtensson

Roskildev 5

211 47 Malmö

tel 0708 15 96 06


pernilla@halsopillan.se


www.halsopillan.se

PRISER

MASSAGE


30 min 420 kr


45 min

580 kr

60 min

680 kr

90 min

820 krHOT STONE


90 min

820 kr